Įdarytos daržovės.. Kuo gi dažniausiai jas įdarome? Ryžiai, malta mėsa, grybai.. Norėjau kažko naujo. Ir taip netikėtai gimė šis patiekaliukas.
Greita, nesudėtinga ir skanu. Ko dar gali reikėti?
Taip, tai – netikras omletas, bet skonis labiausiai priminė būtent jį. Taigi:

Omletas paprikoje

Naudota buvo:
3 paprikos
3 kiaušiniai
150g fermentinio sūrio
5 šaukštai majonezo
100g rūkytos šoninės
pipirai, druska

Gaminta taip:
Paprikas perpjaunam per pusę, išvalom vidų [išimam sėklas ir kt.].

Pasiruošiam įdarą:
Dubenėlyje lengvai išplakam kiaušinius. Įtarkuojam sūrį, sudedam majonezą, mažais kubeliais pjaustytą šoninę. Gardinam pipirais ir druskyte. Įdarą turim.


Toliau dedam paprikas į folija išklotą kepimo indą. Folija tepam aliejum. Paprikas dedam ant folijos, į jas sudedam gautą įdarą. Orkaitę įkaitinam iki 190
°C ir į ją pašaunam indą su paprikom. Viskas. Po pusvalandžio baigiam kepti. Viskas.


Skanaus!