Makaronai – retas svečias rūtuliuko virtuvėj. Bet kartais čia vieši ir jie. Šįkart – makaronai su sūrio padažu ir džiūvėsėliais.

Reikės:
400g neilgų makaronų
150g fermentinio sūrio
gabalėlio keptos vištos krūtinėlės
600ml pieno
60g sviesto
40g miltų
100g batono
alyvuogių aliejaus
pipirų, druskos

Procesas:
Išverdam makaronus. Kitame puode įkaitinam aliejų, jame pakaitinam miltus, sumaišom su keliais šaukštais pieno, gerai išmaišom, tada pilam likusį pieną ir nuolat maišydami užverdam. Sudedam tarkuotą sūrį, išmaišom, taip pat įmaišom pjaustytą kubeliais vištienos filė.
Batoną supjaustom kubeliais, paskrudinam aliejuje.
Makaronus sumaišom su padažu, ant viršaus beriam skrudintus duonos kubelius, pabarstom šviežiai maltais pipirais. Viskas :)

Skanaus!