Labai prastai atrodantis, bet tikrai įdomaus skonio patiekalas. Vis kažkas kito, nei koldūnai su kiaulienos faršo įdaru..

Pasak knygutės “Šis tas gurmanams. Itališki patiekalai”, norit pasigaminti šių ravioli’ų, reikės:

Tešlai:
1,5 stiklinės miltų
2 kiaušinių
2 šaukštelių aliejaus
žiubsnio druskos

Įdarui (genujietiškam):
mažo gabaliuko lašinukų
50g vištienos [naudojau virtą krūtinėlę]
100g špinatų [naudojau šaldytus]
riekelės išmirkyto batono
60g Parmezano sūrio [naudojau “Džiugą”]
kiaušinio
druskos, pipirų, maltų muskatų riešutų

Įdarui (su graikiniais riešutais):
nedidelio svogūno
mažos paprikos
mažos morkytės
saujos graikinių riešutų
60g sūrio
mairūno, pipirų, druskos

Gaminama taip:
Iš tešlai skirtų produktų išminkom tešlą, iš kurios išspaudžiam rutuliukus.
Įdarui skirtus produktus sumalame. Dedama po šaukštelį įdaro ant rutuliukų, sudrėkinam kraštus ir “uždarom”. Verdam pasūdytam vandenį.

Va ir viskas.

Skanaus!

Advertisements