Kaip mėgstu gražius, saulėtus savaitgalius leisti pas tėvus kaime.. Grynas oras, ramybė, gamta ir maistas, keptas ant laužo – nuostabu.

Man tai – puiki galimybė išbandyti vis naujus marinatus. Šįkart vištienos krūtinėlių filė marinavau tokiu marinatu:

skardinė kokosų pieno
keletas šaukštelių vištienos prieskonių [geriau būtų su mažiau druskos]
pora šaukštelių kario miltelių [taip, šito negailim]
pjaustytas šviežios citrinžolės stiebelis

Štai šiuos ingredientus sumaišom, į mišinį dedam supjaustytą vištieną, marinuojam bent keletą valandų [aš marinavau per naktį]. Na, o tada kuriam lauželį ir kepam. Taip pat galima visą mėsą su marinatu suversti į keptuvę ir kepti ant nedidelės ugnies, kol išgaruos skystis.

Skanu. Man tikrai patiko.

Skanaus ir Jums :)
Už recepto idėją ačiū Oceane.