Gardu tai, kas paprasta. Draugo nuomone, šitas receptas patiks ir lietuviškos virtuvės gerbėjams. Na, man didelis įvertinimas buvo jau vien tai, kad ne mėsiškas patiekalas buvo taip noriai valgomas.

Taigi, ispaniškam omletui naudojau:
0,5kg bulvių
4 kiaušinius
nedidelį svogūną
šiek tiek druskos
aliejaus kepimui

Gaminimas labai nesudėtingas:
Bulves nuskutam, supjaustom labai plonais griežinėliais. Negailėdami apibarstom druska, paslėgiam.
Keptuvėj įkaitinam aliejų. Šio taip pat nepagailim.
Bulves sukrėčiam keptuvėm. Atsargiai! Jei bulves ilgai palikom užpiltas druska, susidarė skysčio, kuris, susilietęs su aliejum labai nemaloniai taškosi.
Taigi, atsargiai sukrėtę bulves į keptuvę kepam, vis pavartydami, kad nepridegtų.
Maždaug po 5 min į bulves sudedam smulkiai pjaustytą svogūną. Pakepam dar kelias minutes. Tada imam kiaurasamtį ir keptuvės turinį perdedam į dubenėlį. Kitam dubenėlį suplakam kiaušinius. Sumaišuom juos su bulvėm bei svogūnais. Keptuvėj likusį [jei toks yra] aliejų nupilam, nusausinam keptuvę. Įkaitinąm ją ir pilam ten kiaušinių-bulvių mišinį. Kepam keletą minučių. Tada imam lėkštę, greit į ją apverčiam omletą, grąžinam jį į keptuvę, kad keptų kita pusė. Tai darom kelis kartus. Kai medinis krapštukas, įsmeigtas ir ištraukas iš omleto būna švarus, vadinas, omletas iškepė. Tuomet verčiam jį į lėkštę ir skanaujam.

Skanaus!
idėjos šaltinis: čia.