Ilgai galvojau, kaip čia geriau suformulavus pavadinimą. Vienas netiko, kitas netiko.. ir šitas kažkaip nelabai tinka, bet jau tiek to, paliksiu. Vis šiokie tokie panašumai su originaliu receptu.

Taigi sultinga, aromatinga ir tikrai gardi vištiena.

Reikės:
500g vištienos krūtinėlių filė

marinatui:
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
0,5 šaukšto sojų padažo
3 išspaustų česnako skiltelių
šaukšto šviežio tarkuoto imbiero
2 šaukštų raudonojo kario pastos
po šaukštelį maltos kalendros, ciberžolės ir kmynų [sumaltų] – beje, vietoj kmynų reikėjo naudot kuminą, bet tik subėrus kmynus pastebėjau, ką padariau :))
šiek tiek čili miltelių, druskos, pipirų

Taigi:
Marinatui skirtus ingredientus sumaišom, vištieną supjaustom norimo dydžio gabaliukais, dedam į maišelį, užpilame marinatu, sumaišom ir paliekam šaldytuve per naktį.

Kitą dieną paprasčiausiai keptuvėj įkaitinam šiek tiek aliejaus ir kepame gabaliukus kol gražiai apskrunda.

Tikrai paprasta ir skanu.

Skanaus!