Kai pradėjau gamintis šio vakaro vakarienę, maniau, kad gaminsiu kitas savo mėgiamas salotas: kumpio, sūrio ir pekino kopūsto/iceberg salotos miksą. Bet tik supjausčius kumpį pagalvojau, kodėl nepabandžius kažko naujo? :) Ir buvo nauja.

Ingredientai:
rūkytos mėsytės gabaliukas, gal ~150g [naudojau karštai rūkytą vištienos filė ]
sauja vandeny konservuotų sojų pupelių daigų
šiek tiek vorčesterio padažo
šaukštelio garam masala prieskonių
0.5 šaukštelio kario prieskonių
šiek tiek petražolių
šiek tiek asafetidos
šiek tiek aliejaus kepimui

Gaminimas:
Kumpį supjaustom nedideliais kubeliais, keptuvėj įkaitinam šiek tiek aliejaus, sudedam visus prieskonius išskyrus petražoles, pakaitinam porą minučių, tada dedam kumpį, kepinam dar porą minučių. Sudedam pupelių daigus, pilam vorčesterio padažą, išmaišom, paliekam minutei keptuvėj, dedam salotas į lėkštes ir tiekiam ant stalo prieš tai pabarstę petražolėm [čia jos tiko]. Pavyko skaniai! Gal dėl to, nes naudojau mėgstamus prieskonius, gal dėl vorčesterio padažo, kurį taip pat labai mėgstu, o gal dėl to, nes aštrumas maloniai sušildo, ko labai reikia tokį šaltą vakarą.

Skanaus ir nesušalkit :)