Ne rūtuliukai, rutuliukai :) bet saldūs ir skanūs saldainiukai – tikrai. O ir pasigaminti jiems reiks tik:
200g miltų
150g sviesto
150g cukraus pudros
100g migdolų

Gaminama taip:
Migdolus užpilam verdančiu vandeniu, kiek palaikom, po to nulupam odeles. Sumalam ar kitaip susmulkinam [aš maliau].
keptuvėj išlydom sviestuką, supilam miltus, kepinam maišydami, kol pradeda ruduoti. Tada įmaišom cukraus pudrą, dar kiek pakaitinam, sudedam maltus migdolus, išmaišom. Nukeliam keptuvę nuo ugnies. Palaukiam, kol keltuvės turinys atšals iki tiek, kad būtų galima liesti rankomis. Tada imam po saujelę ir formuojam rutuliukus. Formuojasi gana sunkiai, bet pabaigoj įpranti ir nieko – nebaisu :) O skonis – dieviškas. Šiek tiek primena besan laddu, tik ne taip prabangu :)

Skanaus, mielieji :)
Šaltinis: čia.