Įrašas dedikuojamas vienam šauniam žmogeliukui, labai mėgstančiui tinginį :) Taigi, Dima, tau! :)

Turbūt kiekvienas turi savo tinginio variaciją, kuri yra jo mėgiamiausia. Čia irgi nieko stebuklingo. Tradicinis tinginukas, toks, kokį gaminu aš. Tik šį kartą be rome mirkytų razinų ir kepintų riešutų.

Produktai, kurių reikės:

Skardinės kondensuoto pieno

pakelio [180-200g] sviesto [tikro]

2 pakelių sausainių

poros šaukštų kakavos [galima daugiau/mažiau, priklausomai nuo norimo skonio]

Procesas:

Sausainius sutrupinam. Aš naudoju metodą “peilis” :)) tai yra – paprasčiausiai supjaustau sausainius, jie labai gražiai susitrupina.









Puode ištirpinam sviestą ant nedidelės ugnies:








Supilam kondensuotą pieną, kakavą, išmaišom. Išjungiam ugnį.








Sudedam sausainius, išmaišom:








Supilam viską į indą, kuriame tinginys stings:








Šiek tiek paslegiam. Na ir :) 10 minučių darbo ir keliolika valandų, kurias teks iškęsti ir po kurių galėsit gardžiuotis tinginuku.


Skanaus!!